Volvo Klassiekers sponsort
Stichting Opkikker schakelt klassieke Volvos in.

Woensdag 8 maart was stichting Opkikker te gast bij Volvo Klassiekers (Dries Bakkenes) in Barneveld. Stichting Opkikker zet zich in voor gezinnen met een langdurig ziek kind. De stichting verzorgd voor deze gezinnen een leuke dag.

Op 8 maart was het gezin van Boudewijn aan de beurt en nou wilde het toeval dat het hele gezin eigenlijk opgegroeid was in oude Volvo’s, maar door omstandigheden niet meer in het bezit van een klassieke Volvo. De interesse voor de klassieke Volvo was in het intakegesprek met stichting Opkikker niet onopgemerkt  gebleven.

Door Tim van de stichting is contact opgenomen met Dries Bakkenes en samen hebben ze bedacht dat de familie in Barneveld eerst een aantal verschillende modellen klassieke Volvo’s mocht gaan bekijken en daarna met 2 Volvo’s door Dries Bakkenes en Gert Waaijenberg  zou worden weggebracht richting hun bestemming.

De rit naar Tiel was een waar feest van herkenning en verschillende verhalen van belevenissen met hun eigen Volvo’s kwamen weer boven drijven. Leuk om iets voor deze mensen te hebben kunnen betekenen!


Zie website OPKIKKER.