Onze nieuwe hal is in gebruik!

Sinds zaterdag 29 januari 2005 kunnen wij vanuit onze nieuwe hal de Volvoliefhebbers aan onderdelen helpen. Onze hal is gevestigd aan de valkseweg 104 C in Barneveld.
Let op! Bezoek gaat altijd op telefonische afspraak. U bent welkom op maandag t/m donderdag van 20.00 - 22.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.
Laat even weten als u komt, dan zorgen wij dat de deur open is.

In de nieuwe hal zal ook een prachtige 2-koloms hefbrug komen te staan. Dit is een compleet gereviseerde KONI hefbrug, gekeurd en al. De brug is voor Volvo liefhebbers te huur om bijvoorbeeld de gekochte onderdelen gelijk te monteren, of om gewoon een dag aan je auto te kunnen sleutelen. Bel ons alvast om te reserveren!!

Om u alvast een idee te geven van het aanbod volgt hieronder een reportage van de binnenzijde van de hal.

Klik HIER voor foto's van de bouwwerkzaamheden aan onze hal.

Onze nieuwe hal vanaf de buitenkant. De hal is gevestigd aan de Valkseweg 104 C in Barneveld. Let op! bezoek op telefonische afspraak. Tel. nr. 0342-416054 of 06-24885244.

Een aantal van onze motorkappen en kofferkleppen staan bij de voorraad. Mocht uw kleur er niet bij staan, dan hebben wij elders nog een aantal auto's voorradig met andere kleuren / kwaliteiten.

De speciale Volvo-Klassiekers.nl klok die natuurlijk boven de koffietafel hangt.

Spatborden ook te kust en te keur. Van spiksplinternieuw tot slechtere staat. Over het algemeen bieden wij bij gebruikte schermen alleen roestvrije exemplaren aan.

Een blik op de "winkelstraat" aan de achterzijde van de verdiepingsvloer.

Een gedeelte van onze chrome sierlijsten voorraad........ Ze zijn inmiddels netjes uitgezocht, alleen nog een mooi rek maken waar ze in kunnen.

Aan de linkerzijde van de verdieping zijn we druk bezig om de nieuwe onderdelen netjes gerangschikt in de stelling te plaatsen.

De voorraad deuren is enorm! Voor alle typen amazon staan hier goede deuren bij. Zelfs voor het eerste type 4 - deurs zelfs hele gave deuren!!!! Ook zijn er nog een aantal hele nette Combi kleppen.

De straat met keurig gesorteerde onderdelen. U kijkt hier op ruim 30 strekkende meter stelling, 5 verdiepingen hoog. Hier kunt u altijd uw onderdeel vinden.

Stapels met velgen en banden......... Deze chrome brede wielen springen er natuurlijk wel uit. Nieuw hebben wij ook de 7J velgen op voorraad.