Overzicht van de in aanbouw zijnde nieuwe hal van Volvo Klassiekers


Sinds zaterdag 29 januari 2005 kunnen wij vanuit onze nieuwe hal de Volvoliefhebbers aan onderdelen helpen. Onze hal is gevestigd aan de valkseweg 104 C in Barneveld.
Let op! Bezoek gaat altijd op telefonische afspraak. U bent welkom op maandag t/m donderdag van 20.00 - 22.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.
Laat even weten als u komt, dan zorgen wij dat de deur open is.

In de nieuwe hal zal ook een prachtige 2-koloms hefbrug komen te staan. Dit is een compleet gereviseerde KONI hefbrug, gekeurd en al. De brug is voor Volvo liefhebbers te huur om bijvoorbeeld de gekochte onderdelen gelijk te monteren, of om gewoon een dag aan je auto te kunnen sleutelen. Bel ons alvast om te reserveren!!

Om u alvast een idee te geven van het aanbod volgt hieronder een reportage van de binnenzijde van de hal.

Klik HIER voor foto's van de bouwwerkzaamheden aan onze hal.

Onze nieuwe hal vanaf de buitenkant. De hal is gevestigd aan de Valkseweg 104 C in Barneveld. Let op! bezoek op telefonische afspraak. Tel. nr. 0342-416054 of 06-24885244.

Een overzicht van de begane vloer met de in aanbouw zijnde verdiepingsvloer. De oppervlakte van de begane grond is 150 M2, en de verdieping is 75 M2.

Hier zal de hefbrug komen te staan.......

Als u de loopdeur doorkomt is dit het eerste wat u ziet als u binnenkomt.

Natuurlijk hebben we nu ook een toilet!

Inmiddels is ons keukentje ook geplaatst. Omdat de klanten vaak van ver komen staat natuurlijk de Koffie altijd klaar. Natuurlijk ook voor klanten die alleen voor het Volvopraatje naar ons toekomen!

Handen wassen na het sleutelen is nu ook geen probleem meer..........

Wij hebben gekozen voor een mooie brede trap naar de bovenverdieping.

De verdiepingsvloer zal totaal 75 meter oppervlakte krijgen. Op deze verdieping komt 40 strekkende meter stelling met onderdelen te staan. Dat zijn 5 lagen stelling, dus totaal 200 meter aan VOLVO onderdelen. Echt ALLES wat u zoekt zal hier liggen!

Nog even een plaatje vanaf de uiterste hoek.

En nog iets wat we in onze oude schuur niet hadden.............VERWARMING!!!

En hoe kan het anders.........het eerste VOLVO onderdeel ligt er natuurlijk al.