Volvo Klassiekers ook op Volvo Klassiekers Beurs


Natuurlijk zal Volvo Klassiekers ook op de Volvo Klassiekers Beurs 2007 weer aanwezig zijn. Zoals u van ons gewend bent zullen wij weer met heel veel (met name) nieuwe onderdelen naar Utrecht afreizen. Onze kramen zullen weer bol staan van de aanbiedingen en een zeer groot aanbod nieuwe onderdelen voor de klassieke Volvo modellen kunt u weer bij ons verwachten. Naast nieuwe onderdelen hebben wij een ruim assortiment mooie chrome verstralers en mistlampen op de kraam en zullen wij ook weer een scherpe aktie met zware veren voor u klaarzetten.

GRATIS KOFFIE
Zo langzamerhand is het een traditie geworden bij Volvo Klassiekers, maar ook dit jaar is er voor de liefhebbers GRATIS koffie te krijgen bij ons aan de kraam. Vraag erom! of loop even naar de achterkant van de kraam wij voorzien u graag van een kopje koffie, als u zelf de koek erbij meebrengt dan is het feest helemaal compleet.

PINNEN
Volvo Klassiekers is een van de weinige beursdeelnemers waar u kunt PINNEN, ook dit jaar nemen wij weer het pinapparaat mee zodat u nog net dat ene onderdeeltje kunt kopen ook al zijn de contanten al lang uit uw portemonnee verdwenen.

BEURSKORTING
Op alle bestellingen die u voor de beurs bij ons doorgeeft geven wij u 10% BEURSKORTING. Dus mocht u zeker willen zijn van een bepaald onderdeel, en er ook nog korting op willen krijgen? Bestel dan voor de beurs via mail of telefoon uw onderdelen, wij zetten ze dan netjes voor u klaar achter de kraam.

Zie de fotoreportage hieronder voor een sfeerimpressie.