Schadereparatie
VOLVO AMAZON SEDAN!


Reparatie schade Volvo Amazon Sedan.,

Laswerk: 0 uur
De- en Montage: 30 uur
Vernieuwd: Front, linker voorscherm, motorkap, bumperdeel en voorruit
Extra's: Geen
Totale reparatietijd: 2 weken.

Zie hieronder een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheden die aan deze auto zijn gedaan.


De eigenaar van de amazon had bij een aanrijding een fietser midden voor de auto gehad. Hierbij was het front, motorkap, linker voorscherm en de voorruit onherstelbaar beschadigd. Bij deze reparatie is, vanwege grote drukte bij Volvo Klassiekers, op de dag van de aanrijding eerst een noodreparatie uitgevoerd zodat de klant gelijk weer de weg op kon. Wij hebben de voorruit vervangen en de verlichting weer werkend gemaakt, vervolgens is in het voorjaar van 2009 de eigenlijke reparatie gedaan tijdens een korte vakantie van de eigenaar. Zie hieronder een presentatie van de werkzaamheden en het uiteindelijke resultaat.


Na demontage van de beschadigde delen ligt alles er maar zielig bij....... De klant had een geluk bij een ongeluk. Het linker scherm was niet best meer dus die is nu gelijk vernieuwd.

De neus eerst weer netjes opbouwen met de vervangende plaatwerk delen. Goed kijken of alles mooi past! In het nieuwe scherm de gaten geboord voor de nieuwe sierlijst zodat de boorgaten ook meegspoten kunnen worden. De auto is klaar om naar de spuiter te gaan!

Terug van de spuiter komt het mooie werk. De prachtig glimmende voorzijde weer opbouwen!

Het begint al een beetje vorm te krijgen! De holle ruimten hebben we gelijk aangepakt met fluidfilm tegen de roest! En natuurlijk kunststof binnenschermen in de wielbakken aan de voorzijde zodat de schermen niet meer door gaan rotten. Tevens wordt zo de A-stijl heel goed beschermd.

Het is weer een plaatje geworden! Als kers op de taart heeft de klant ook maar gelijk nieuwe White walls op de wielen gemaakt.


Hieronder hebben wij nog meerdere foto's van de reparatie afgebeeld. Door te klikken op de kleine foto's kunt u een grotere foto bekijken. Bent u geinteresseerd in een (deel) restauratie of een reparatie van uw Volvo door Volvo Klassiekers? En vindt u het ook leuk om bij de restauratie mee te helpen? Bel eens voor de nodige info of kom eens langs in Barneveld.!Ook uw auto door Volvo Klassiekers laten restaureren?
Bel 06-24885244, of mail.

Ook uw auto door Volvo Klassiekers laten repareren of restaureren?
Bel 06-24885244, of mail.