Champagnekleurige P1800 ES uit 1972, vraagprijs t.e.a.b.

Volvo P1800 ES ,

Kleur: Champagne
bouwjaar: 1972
Brandstof: LPG / Benzine
Motor: B20
Kilometerstand: 145.700 km.
Staat van onderhoud: zeer goed, hele mooie gave auto met volledige documentatie.
Interieur: zeer mooi ECHT lederen interieur..
Prijs: Tegen elk aannemelijk bod, geen spotbiedingen a.u.b.!!


Een prachtige verschijning deze champagnekleurige P1800 ES. Een zeer complete, gave en goed onderhouden auto. De toch al luxe P1800 ES is met nog meer accessoires uitgebreidt. Zo is er een electrisch VOUWDAK in de auto geplaatst, zitten er originele Hella klassieker verstralers op de bumpers, is de auto voorzien van een speciale LPG onderbouw installatie en schitterd in het dashboard een radio-Cd speler. De auto is voorzien van ECHT lederen bekleding dat in een zeer goede staat verkeerd.


Een auto waar u probleemloos dagelijks mee kunt gaan rijden. De huidige eigenaar doet dit namelijk ook. Recentelijk is de auto door een bekende Volvo Klassiekers garage helemaal technisch nagekeken en verbeterd waar noodzakelijk. Zo zijn de laatste maanden de volgende zaken vervangen: Bekabeling van de verlichting vernieuwd, nieuwe koppeling, nieuwe teller kabel en seinlicht, dashboard bekabeling, nieuwe ruitewissers, onder achterbumper nieuw stuk ingelast en gespoten, rechter wielkast nieuw stuk ingelast en gespoten, gehele voorzijde nieuw gespoten.(na schade ten gevolge van vandalisme!), nieuwe en grotere verdamper, zo'n beetje alle slangen vernieuwd, oliekeringen vervangen, achterklepsluiting vernieuwd, motorisch en technisch geheel nagekeken en waar nodig afgesteld en onderhoud gepleegd.


De huidige eigenaar moet de auto helaas om gezondheidsredenen verkopen. Dit was natuurlijk niet voorzien gezien het onderhoud dat de afgelopen maanden is gedaan.

De wagen is voorzien van een nieuwe Nokia Carkit en heeft een APK geldig tot 15 januari 2005.Een prachtig gaaf dashboard, verfraaid met een houten "Volvo" sportstuur. Enkel het klepje in de middenconsole vertoond een paar gaatjes, hier heeft in het verleden een autotelefoon gemonteerd gezeten.

De bekleding van zowel de voorstoelen als de achterbank zijn in een perfekte staat. De lederen stoelen zitten heerlijk!

Een blik van binnenuit op het electrische vouwdak. Dit dak heeft de huidige eigenaar laten monteren. Het is er zeer professioneel ingebouwd.

De motorruimte met de B20 motor. Alles ziet er verzorgd uit. De originele kleur van de auto was goudkleurig zoals te zien is onder het typeplaatje.

In de kofferruimte is een speciale "2 cilinders" LPG installatie ingebouwd. Perfect weggewerkt met behoud van de complete laadvloer.


Hieronder vindt u een fotoreportage van deze auto. Door te klikken op de kleine foto's kunt u een grotere foto bekijken.Interesse in deze auto?
Bel 06-24885244, of mail.

Interesse in deze auto?
Bel 06-24885244, of mail.